ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Όταν ταξιδεύετε στη Πρέβεζα, καλύτερα να μην έχετε πολλές και βαριές αποσκευές μαζί σας. Ειδικά το καλοκαίρι, οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και τα μόνα που χρειάζεστε είναι το μαγιό σας και ελαφρά ρούχα, μαζί με τα σανδάλια σας και ένα καπέλο. Φροντίστε να έχετε προμηθευτεί με αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, κάποια βράδια είναι πιο δροσερά και το γλυκό αεράκι σας επιτρέπει να δροσιστείτε, ύστερα από μια ζεστή μέρα στον ήλιο. Έτσι, θα πρέπει επίσης να πάρετε μια ζακέτα ή ένα πουλόβερ, για να σας κρατήσει ζεστό.

Τα άνετα παπούτσια θα σας βοηθήσουν να περπατήσετε στα πλακόστρωτα μονοπάτια.Περπατώντας, μπορείτε να ανακαλύψετε τα κρυμμένα διαμάντια της φύσης σε όλη τη Πρέβεζα. Γι' αυτό, θα πρέπει να έχετε μια φωτογραφική μηχανή μαζί σας ανά πάσα στιγμή για να απαθανατίσετε τα υπέροχα τοπία και τις μοναδικές στιγμές των διακοπών σας. Οι μεταφορές είναι αρκετά προσιτές. Υπάρχει η δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, ένα ποδήλατο ή οποιοδήποτε άλλο όχημα ή ,αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια μέσα μεταφοράς. Τακτικά λεωφορεία σας πηγαίνουν στην Πάργα, τη Λευκάδα, στις παραλίες και οπουδήποτε αλλού θέλετε να πάτε σε προσιτές τιμές. 


Το νόμισμα στη Πρέβεζα είναι το Ευρώ, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι μέρος της ΕΕ. Υπάρχουν ΑΤΜ σε όλη την πόλη, 24/7 για την εξυπηρέτησή σας. Όσο για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που απαιτούνται, καλύτερα να έχετε το διαβατήριο μαζί σας. Αν είστε κάτοικος της ΕΕ, είστε σε θέση να ταξιδέψετε στην Πρέβεζα με την ταυτότητά σας. Η άδεια οδήγησης είναι φυσικά απαραίτητη, σε περίπτωση που αποφασίσετε να νοικιάσετε ένα όχημα.

Χαλαρώστε και προγραμματίστε τις ιδανικές δραστηριότητες για εσάς, όπως η πεζοπορία και η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ ή ακόμα και η ιστιοπλοΐα, και μια τελευταία συμβουλή - ελάτε κι απολαύστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, από το πιο προνομιακό μέρος της πόλης την Queen΄s

Villa.