Δραστηριότητες στην Πρέβεζα
Απολαύστε τη διαμονή σας στην QUEENS VILLA, καθώς λαμβάνετε μέρος σε φανταστικές δραστηριότητες κι εξερευνάτε την ομορφιά της Πρέβεζας.

Θαλάσσιο Σκι

Στις οργανωμένες παραλίες της Πρέβεζας (Μονολίθι,Βράχος,Λυγιά..) θα βρείτε πολλά θαλλάσια Σπορ

Κυνήγι

Τα σεπτεμβριάτικα περάσματα τρυγονιών στην Πρέβεζα είναι γνωστά από την αρχαιότητα. Οι περισσότεροι κυνηγοί γνωρίζουν ότι τα πουλιά περνάνε από κει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου

Ψάρεμα

 Ψαρεμα στον αμβρακικο!!Για Casting στο Ακτιο αλλά και στο λιμάνι της Πρέβεζας.  Για spinning στις εκβολές του Αχέρωντα,η παραλία λέγεται Αμμουδιά.

Καταδύσεις

Nέος καταδυτικός προορισμός το νησί των Παξών, στα γαλανά νερά του Ιονίου, απέναντι από τις ακτές της Πρέβεζας 

Πεζοπορία

Πεζοπορικές διαδρομές στον Αχέροντα Πρεβέζης. Οι πεζοπορικές διαδρομές που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή Αχέροντα είναι πολλές και η μία πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη.

Ψαροντούφεκο

Μια καλή και οικονομική πρόταση διακοπών για τους ψαροντουφεκάδες είναι η Πρέβεζα, καθώς συνδυάζει οικονομική διαμονή και ψάρεμα στις πεντακάθαρες θάλασσες της, με τη μεγάλη ποικιλία ψαριών.

Windsurf

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (1km): Μοναδικές εικόνες με windsurf. Εκμεταλευτείτε το Β.Δ αεράκι του Ιονίου για Windsurfing-Kitesurf τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο.Ανεμος: Δυτικός Β.Δ.Bofeur: 3,5 - 6.Medium Waves

Ποδήλατο Βουνού

Πόλη του ποδηλάτου η Πρέβεζα. Ξεκινώντας από την πόλη της Πρέβεζας και ακολουθώντας τα παράλια του Ιονίου,ανεβαίνουμε στο ιστορικό χωριό Ζάλογγο (εύκολη-και για μικρούς)

Ιππασία

Ιππικό Πάρκο Πρέβεζας. Μαθήματα ιππασίας Θεραπευτική ιππασία Περίπατοι.Εάν μας αρέσει η ιππασία, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ιππασία στο δάσος που οδηγεί στις πηγές του Αχέροντα και θα επιστρέψουμε από ένα σημείο και μετά μέσα από το ποτάμι, καλπάζοντας μέσα στα διάφανα νερά.

 

Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

Πτήσεις πάνω από τις λιμνοθάλασσες του Αμβρακικού και τους μαιάνδρους των ποταμών: δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε την εντυπωσιακή μορφολογία της νότιας Ηπείρου από το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Άλλωστε ο νομός Πρέβεζας υπήρξε πρωτοπόρος στην εξέλιξη του αθλήματος και πλέον αποτελεί meeting point για τους λάτρεις του, διαθέτει πολλές πίστες απογείωσης και μερικούς από τους καλύτερους εκπαιδευτές της Ελλάδας. Εδώ υπάρχει η διάσημη πίστα στην κορυφή του Προφήτη Ηλία, στο χωριό Σκιαδάς, τα υψώματα πάνω από την παραλία Βράχο κ.ά. 

Kitesurf

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (1km): Μοναδικές εικόνες με kitesurf. Εκμεταλευτείτε το Β.Δ αεράκι του Ιονίου για Windsurfing-Kitesurf τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο.Ανεμος: Δυτικός Β.Δ.Bofeur: 3,5 - 6.Medium Waves

 

Rafting

Rafting στον Αχέροντα Πρεβέζης, Πύλες του Άδη.Η διαδρομή από τη γέφυρα της Γλυκής είναι σύντομη και προσιτή για τον καθένα. Για τους πιο τολμηρούς και έμπειρους υπάρχουν και δύσκολα κομμάτια του ποταμού διάρκειας 4-5 ωρών, με περάσματα 3ου και 4ου βαθμού δυσκολίας.

Μπορούμε ακόμη να κάνουμε Flying fox (εναέριο πέρασμα του ποταμού με συρματόσχοινο).