ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Η Queen's Villa βρίσκεται σε κομβικό σημείο, τέτοιο ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τέσσερις σπουδαίους, διαφορέτικούς προορισμους, με τον καθένα να αποτελεί μια διαφορετική εμπειρία εικόνων και αισθήσεων!

5 +1 λόγοι για να επισκεφτείς την QUEEN'S VILLA

Είναι από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα.Η ΠΡΕΒΕΖΑ θυμίζει πάρα πολύ έντονα νησί καθώς βρέχεται από την θάλασσα από τις τρείς πλευρές της και διαθέτει και μαρίνα.  

Τα ΣΥΒΟΤΑ είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας. Αποτελούν ένα από τα κυριότερα θέρετρα της Ηπείρου και για το λόγο αυτό, κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων τουριστών. 

Η ΠΑΡΓΑ δίνει, την αίσθηση νησιού: περπατώντας στα στενά και ανηφορικά δρομάκια θα εκπλαγείτε με τον πανέμορφο διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό με τα διώροφα και τα τριώροφα κτίρια

HOBBIES. Η Πρέβεζα και όλη η ευρύτερη περιοχή σας προσφέρει αρκετές επιλογές για δραστηριότητες πέρα από τα συνηθισμένα. Όλα έχουν να κάνουν με στυλ που εσείς θα επιλέξετε να έχουν οι διακοπές σας. 

Η κοσμοπολήτικη ΛΕΥΚΑΔΑ, με τις διάσημες παραλίες της (Πόρτο Κατσίκι, Εγγρεμνοί, Κάθισμα...) που κάθε χρόνο βρίσκονται στις λίστες με τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου.  

Gallery.Φωτογραφίες και άλλα από την Queen's Villa και την ευρύτερη περιοχή.